Geofco.be lanceert zijn blog!

Geofco.be lanceert zijn blog!

Geboren uit de vereniging van gemeenschappelijke ideeën tussen twee vriendenparen, werd in januari 2020 het bedrijf Foco int. opgericht. Het team bestaat uit enthousiastelingen met veel ervaring op het gebied van wielrennen, sportcoaching en ook op het gebied van community management.

Na personalisatie en textieldruk is Geofco.be e-commerce op 15 maart van start gegaan.

Het concept is meer dan eenvoudig: om onze klanten in staat te stellen veilig hoogwaardige fiets-, triatlon- en sportkleding, helmen, brillen, diverse accessoires en voedingssupplementen te bestellen, die in slechts enkele dagen bij u thuis worden bezorgd. Wij bieden vele referenties en werken met bekende merken op het gebied van sport, om u een onberispelijke kwaliteit van de producten die wij op onze site aanbieden te garanderen. Dankzij een nauwe samenwerking met onze leveranciers en logistieke partners worden uw artikelen in de kortst mogelijke tijd bij u afgeleverd. Onze klantenservice is beschikbaar per post en koerier om u te adviseren over de producten. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en uw vele positieve feedback is de beste beloning!

Onze Facebook-community groeit elke dag, en steeds meer van jullie volgen ons op Instagram en Pinterest.

Daarom wilden we een blog creëren om u intelligente, informatieve inhoud, getuigenissen en anekdotes aan te bieden over wat we op de site verkopen. Deze blog zal voor ons de gelegenheid zijn om menselijke, oprechte en duurzame relaties op te bouwen met onze klanten die ons de eer doen om deel te nemen aan dit prachtige avontuur. Elke week zullen we een artikel plaatsen met een ander thema om u te helpen ons bedrijf en onze producten te ontdekken.

We beleven dit prachtige avontuur dankzij u en we danken u daarvoor.
Vergeet niet om, in afwachting van het volgende artikel, voor uzelf te zorgen en ons te volgen op de verschillende sociale netwerken om te kunnen profiteren van onze promotionele aanbiedingen.

De Foco int.

Volgende artikel →


Laat een reactie achter

Gelieve er nota van te nemen dat de opmerkingen vóór de publicatie moeten worden goedgekeurd.